Hallo, ik ben Dries.

Ambitieus, open en kleurrijk, maar vooral: ‘fils du bord de mer.’

Ik sta vast met mijn voeten in het zand. Ik beschouw het namelijk als een voorrecht om vastgoedmakelaar aan zee te zijn.

De kust is en blijft een woonparadijs. Voor gezinnen, voor mensen die een tweede thuis zoeken of na hun actieve loopbaan definitief aanspoelen.

Dit is terecht. Quality of life, ruimte, licht, bezigheid. Je vindt het hier allemaal aan zee en in de juiste dosis. Dat merk ik bijna iedere dag, tijdens een avondwandeling op het strand of een avondje uit met vrienden.

Wat ik ook merk is dat de kust verandert. Projectontwikkelaars zetten meer in op kwaliteit. De kust is immers een ‘all year’ bestemming. Wonen aan zee is een garantie op levenskwaliteit en het woonaanbod gaat mee. Geloof me maar, kustvastgoed loont altijd. En ik heb een neus voor kwaliteit op jouw maat.

Voor die investering mag je wel iets terugkrijgen. Of het nu een droomwoning in een prachtige omgeving is, of perfect gebouwenbeheer zodat je ten volle kan genieten van je kustappartement. Ik engageer me daarin voor de volle 100%.

Dus ben je op zoek naar jouw perfecte vastgoedpartner? Kom eens langs voor een babbel.

Tot snel,

Dries